BejelentésORSZÁGOS PERMEGELŐZŐ - VITARENDEZŐ ÉS BÍRÓSÁGI PERES EGYEZSÉGI SZAKTANÁCSADÓ - ÚJ IRODATÍPUS
A problémák, viták során a valóság és a bizonyítékok egy mérlegen méretnek. Per elkerülés jobb.

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Hírek
Európában is könnyebb szakértelmünkkel!

Németország, Ausztria, Hollandia, Svédország, Norvégia sok magyar embernek ad munkát, új otthont. Magyarországon megbízásos alapon a felmerült gazdasági, jogi jellegű konfliktusok folyamatos kezelése, rendezésének előkészítése, lefolytatása. 2015-ben Magyarországon német állampolgárokkal, orosz állampolgárokkal, cégekkel kapcsolatos viták rendezése! Hívja a 06-302-164-102 (hétköznapokon 10h-18h)!

Bírósági ügyekben gondolkodjon előre!

Ön is elkerülheti a bírósági tárgyalásokat, megspórolhatja a bírósági több százezer forintos illetéket! Ügye megismerése, jogvitájának személyes meghallgatása után - közösen választjuk ki a legjobbnak tartott eljárási megoldást!

A vitarendezést az új Ptk. is támogatja!

Az Ptk. több hivatkozásában támogatja és ösztönzi a perben lévők közötti vitarendezést! JOGI VITARENDEZÉSI AUDIT - KONKRÉT ELJÁRÁSOK ÉS EGYEZSÉGEK - PERES JOGI VITARENDEZÉS Biztos megoldás, európai módon széles jogvita és peres ügykörben! Hívja ügyével 00-36-302-164-102!

Bírósági ügyek, perek kiváltása tárgyalási szakértőkkel!

Ön több millió forintot takaríthat meg, ha bírósági perét kiváltja hivatalos egyezséggel! TANÁCSADÁSTÓL - ÜGYÁTVILÁGÍTÁS - JOGI VITARENDEZÉSI AUDIT - KONKRÉT ELJÁRÁSOK ÉS EGYEZSÉGEK - PERES JOGI VITARENDEZÉS széles jogvita és peres ügykörben! Hívja ügyével 00-36-302-164-102!

Döntsön jól és kerülje el a pert!

Zárja le a vitás ügyet velünk! Magyarországon Ön nincs egyedül jogvitás ügyében! Magyar piac tapasztalataival, folyamatos mediációs és peres gyakorlattal rendelkezünk! Nagy számú ügyreferencia! Döntsön ésszerűen - jelentkezzen be ügyével, perével ügyfélszám:06-302-164-102!

Mediation in Familie und Partnerschaft, Wirtschaftsmediation

Mediation in Familie und Partnerschaft,Wirtschaftsmediation in Ungarn! Bitte rufen Sie uns an! 00-49-1523-7326331

tovább >>Jogsérelmek - Eljárások - Bírósági perek elkerülése

 

 

Ön Magyarország egyik legrégebbi és a bírósági peres ügyek, bírósági perek kiváltása területén folyamatosan a lakosság és vállalkozások részére magas minőséggel igazságügyi szolgáltatást támogató, illetve szakértői előkészítést nyújtó szakmai honlapjára érkezett!Szakma történeti irodatípus archivált tartalommal!


 

Szakmai tapasztalat 20 éve, Magyarországon eljárások és eljárások részleteinek ismerete, több szakterület biztosítása (Igazságügyi mediátorok - jogászok - igazságügyi szakértők - ügyvédek - pszichológusok, orvos stb.) európai módon egy helyen - az Ön jogvitás, peres ügyének hatékony ADR megoldása, több szolgáltatás biztosítása érdekében!


 

Vegye kezébe sorsa irányítását!-  Perek előtt a vitás ügyekben - Bírósági perekben - Jogorvoslati szintek közötti időszakokban (pl. fellebbezés) bírósági perek kiváltása


-  Hivatalos egyezségek családjogi, öröklési, adósság, üzleti és gazdasági vitákban


- Szakértői kiegészítő szolgáltatások (igazságügyi szakértők, műszaki szakértők stb.)


- Szakmai közreműködés a létrehozott egyezségek azonnali végrehajthatósága érdekében. (bírósági jóváhagyás intézése, közjegyzői közokirat előkészítése stb.)


- Nemzetközi jogvitákban, európai jogi személyek, természetes személyek közötti követelések, családjogi és ingatlan ill. vagyoni viták rendezése szakértelemmel, tapasztalattal.


- Magyarországon a német állampolgárok és orosz állampolgárok esetében komplett vitarendezés az ügyfelek által használt nyelvek ismeretével.

 

- Vitatott, be nem tartott bíróságon született megállapodások újrafeldolgozása, egyezségek hivatalos módosítása.

 

- Hazai és nemzetközi  tárgyalási megbízások a tárgyalások szakértőivel. (üzleti és jogi konfliktuskezelés, aktív tárgyalásos előkészítések nehéz ügyekben stb.)


 

 

 

 

 

I.Bemutatkozás:


 

- Ügyfélbarát szolgáltatás a bizonytalan ügyfeleknek, eljárások közötti választások lehetősége


 

- Szakértői munka a kérdéses, pontatlan érték, műszaki állapot meghatározásánál- Középpontban a konfliktus eljárás minden személyeskedés nélkül - Vesztett ügyekből jöjjön ki egyezséggel nyertesen!- Stressz és feszültségterhes tárgyalások helyett közös megoldás a Felek meghallgatásával!- Titoktartás minden ügyben és eljárásban a törvény által biztosítottan!- Egyezségek szakértelemmel a peres egyezségi szakértő szakmai munkájával a legproblémásabb ügyekben!


 

- Bírósági perek lezárása egyezséggel, akár a fellebbezési időszakban

 

- Végrehajtható egyezségek előkészítése, sikeres hivatalos közvetítői egyezségek támogatása. (pl. bírósági jóváhagyás ügyintézése stb. 

Az Országos Permegelőző - Peres Egyezségi Szakértői Iroda a közvetítés körében a bírósági perek egyezségeinek szakértői iroda típusaként hagyományos konfliktuskezelő közvetítés, jogvitarendezés útján, önálló módszertannal alakította ki fő tevékenységeit. Kiemelt feladatának tekinti az elburjánzott, indulatoktól túl hajszolt vitás ügyek, perek jó megoldását,annak részletes előkészítését, majd lezárását. Ez az iroda típus a szakmai és gazdasági fenntartóival Önökért ügyfélbarát módon dolgozik.


 

A permentesítés, bírósági perlezárás, a bírósági tárgyalások szüneteltetése mediátori egyezség érdekében ma a bíróságok és ügyfelek közös érdeke a nagymértékű peres ügyszámra figyelemmel.

 

 Igazságügyi szolgáltató mediátorok Angliában számos ügycsoportban elterjedtek független vállalkozói irodákkal, így a rendőrség dolga is kevesebb.

 

Németországban a Mediation in Familie und Partnerschaft, Wirtschaftsmediation ismert és elismert szakmai irodákkal áll az ügyfelek rendelkezésére.


 

Mediation ist vertraulich - Lässt den Konflikt geschützt im betrieblichen privaten Rahmen - Mediation ist schnell - Mediation ist vertraulich elvei a gyakorlatban érvényesülnek.

 

A vállalkozások közötti gazdasági, vagy más néven üzleti mediáció alkalmazási területe kifejezetten a vállalkozási szféra. Intelligens konfliktuskezelés a hazai módszer a reál mediáció alapvetése.

 

 

 

 

 

 

Az országban szinte egyedülállóan hosszas piaci gyakorlat után, 2007-ben alakítottuk ki ezt a szakmai iroda típust és országos illetékességgel látja el a bírósági perek közbeni - a bíróságoktól független, szakmai igazságügyi mediációt, a perek lezárásának ADR előkészítését, újbóli felek közötti kapcsolatfelvétel tárgyalásait.


A szakképzett mediátorok, tárgyalási szakértők folyamatosan követik a bírósági pervezetési gyakorlatot és mediátori munkájukban a TFKKE módszerek szerint járnak el, az ügyfelek hatékony egyezsége, perlezárása érdekében.


 


 

 

A jogelődökkel és szakmai partner jogelődökkel már 1992.évtől jelen van Magyarországon és nagy számú (évente akár 500 jogsérelem, peres vita meghallgatása az ADR érdekében) jogvitában, jogsérelem meghallgatások, vitarendezés referenciával rendelkezik.


 

II. A bírósági peres eljárás a történelmi hagyományainkban van.


A bírósági eljárás rendje jogszabályokhoz kötött,eljárási kötöttségeiben "kevéssé humánus és hétköznapi" viszont hatalmas költségekkel jár.

 

A felek maguk választják az igazságügyi közvetítőt, az igazságügyi békítő vezetésével rögzítik és meghatározzák a közöttük lefolytatott per mediátori közvetítői eljárás szabályait.

 

  

Az ügyfélbarát gazdasági mediátor, válási mediátor szakemberek eljárása és az ügyfél számára kizárólag szakmai információt biztosító eljárást vezető igazságügyi közvetítő az egyezség kialakulásában érdekeltek, akár maguk a vitában álló felek. Igazságügyi közvetítői eljárás, békítő mediátori eljárás lehet peres eljárás előtt, peres eljárás közben,a végrehajtás kiegészítő egyezségeiben.


 

Egyre elterjedtebb, hogy a felek a peres eljárásban folyamatosan adnak megbízást jogi képviselő mellett az igazságügyi szolgáltatást végző mediátor irodának, hogy mindenkor tanácsaival, elemzésével mozdítsa elő a peres eljárás közben az egyezség, az igazságügyi közvetítés lehetőségét.


 

 

 

Budapesten Kiemelt Ügyfélszolgálat - peres ügyeikben, per előtti tájékozódáshoz ügyfeleink számára teljes körű szolgáltatással, tanácsadás - ügyfél iratok átvételéhez a Nyugati térnél

 (4-6-os villamos, Nyugati pályaudvar, 3-as metró közvetlen elérhető)


 

Az Országos Permegelőző és Peres Egyezségi Szakértői Iroda a peres ügyek előzményeiben, a peres ügyek peres eljárás közbeni egyezséggel való lezárásában, kapcsolódó szakértői szakvélemények készítésével áll az ügyfelek rendelkezésére! Ez az iroda típus Önért dolgozik!

Ha Önnek Magyarországon német állampolgárral, céggel, illetve orosz állampolgárral, céggel van gazdasági-üzleti, családjogi, vagy más jogvitája keresse irodánkat! (Orosz, német nyelvismeret, stb.)


 

Tisztelt látogató! Tisztelt leendő ügyfelünk! Kérjük olvassa át további részletes oldalainkat!

 
Hasznos informálódást, sikeres együttműködést kíván önöknek az iroda típus oldalán a magyarországi és nemzetközi független bírósági perlezáró mediátori eljárások szakmai alapító igazgatója: Országbíró Zoltán


 

 

 

MINDEN ESETBEN ELŐZETES IDŐPONT EGYEZTETÉS UTÁN FOGADJUK ÜGYFELEINKET!Megbízások elfogadásának előfeltétele, a részletes környezet, irat és szándék konzultáció.


Megbízások közös mérlegelésének, elfogadásának, vagy elutasításának jogát fenntartjuk!ELJÁRÁSOK - TANÁCSADÁSOK - SZAKÉRTŐI MUNKÁK - EGYEZSÉGEK JOGVITÁKBAN, BÍRÓSÁGI PERES ÜGYEKBEN, NEMZETKÖZI JOGVITÁKBAN!


 

 

2015-ben éves akciót indítunk Magyarországon!


 

Magyarország egész területéről elfogadjuk a felkérést és akár egyeztetett külső helyszíneken is biztosítjuk a magas színvonalú igazságügyi mediátori eljárást az EK. irányelveknek megfelelően!


 

Bejelentkezés a 06-302-164-102 ügyfélszámon lehetséges! 

 

Ha ismerősei, barátai, szomszédai Magyarországon jogvitába, adósságrendezésbe, bírósági perbe, válás jogvitájába kényszerültek ajánlja irodánkat és szakmai munkánkat számukra!


Idejében tegyen vitás ügyében, ha bíróságtól, vagy másik fél által kezdeményezett ügyvédi, hatósági levél érkezik!

 


 

 

Adja tovább az információt ismerősének, barátjának, munkatársainak!!

 

Praxis der Mediation - Mediator experte in Ungarn! Beratungszentrum Wirtschaftsmediation in Ungarn!

 


Üzenetküldés
Bejelentkezés bírósági perek előtt, bírósági perek közben itt - e-mailen keresztül! Tanácsadás - Eljárások - Igazságügyi szakértők, Mediation! Hívja 06-302-164-102 hétköznap 10-18h , külföldről 00-36-302-164-102 e-mail /kontakt: ugyfelek@index.hu Bitt

E-mail címed:
Szöveg:Szavazás

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!